Good Morning

God morgon på er!

Nu tänker ni förmodligen.. vänta lite, va? Vad är det som händer? Är hon tillbaka? Svar JA! 😃 Gumman är tillbaka i bloggvärlden men ny energi och nya tag. Visst låter det nästan för bra för att vara sant haha..? Nej, men lite skämt åsido. Jag har märkt allt mer och mer hur mycket jag faktiskt saknat att skriva nu när jag inte har gjort det på ett bra tag. Det handlar ju inte om att enbart skriva om viktiga saker utan det handlar om att bara kunna skriva av sig också, allt behöver inte vara 100% seriöst hela tiden för då blir det även lätt tråkigt..

Det känns helt rätt att dra igång med det här igen trots att jag flera gånger har varit väldigt fram och tillbaka när det kommer till bloggen, det var en period när jag kände att jag varken hann med eller orkade med någonting och då var det tyvärr mina sociala medier som tog stryk.. jättetråkigt men jag tror samtidigt att det var nödvändigt. Att få en paus i det hela och börja på ny kula, så det är precis vad vi kommer till att göra nu! 😊 Jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord, så det kommer inte bli någon speciell niche. Jag kommer skriva om min vardag, om mat, om kläder, smink, inredning.. ja, ALLT helt enkelt!

Nu är det dags för lite frukost, det blir kaffe och riktigt god yoghurt som jag toppat med banan och färska bär, kokosflingor och lite honung. Så ska jag även fortsätta kolla lite på nyhetsmorgon innan jag hoppar in i duschen.

Puss på er så länge!

Gillar

Kommentarer