10 fakta om mig

1. Jag önskar att jag hade en fin handstil. Jag älskar att skriva, men min handstil hade kunnat vara aningen finare.

2. Något jag är livrädd för är djupt vatten. Jag får panik så fort det blir så djupt att jag inte längre ser botten för klarar inte av tanken av att inte se vad som finns på botten.

3. Jag älskar att köpa presenter till andra, kanske till och med mer än vad jag tycker om att handla till mig själv.

4. Jag är en riktig perfektionist. Bestämmer jag mig för något ger jag alltid 110%. Det är allt eller inget vilket kan ses på både gott och ont. Jag ställer nämligen otroligt höga krav på mig själv, i vissa fall helt orealistiska och blir besviken om det inte blir som jag tänkt.

5. Jag spenderar mycket tid på YouTube, speciellt på städvideos och videos där folk organiserar sina hem haha.. tycker det är väldigt avslappnande samtidigt som det är otroligt motiverande.

6. Jag ÄLSKAR att städa!

7. Jag är alltid mig själv. Spelar ingen roll vad någon tycker eller tänker eftersom jag har en rätt start personlighet.

8. Jag har stora drömmar och mål angående hur jag vill leva mitt liv, bl.a. var jag vill bo, vad jag vill jobba med, uppleva, familj och barn osv.. Jag älskar att planera och detta kapitel i livet är inget undantag.

9. Något jag måste bli bättre på är att prioritera mig själv lite mer. Känns nästan som att jag lever för andra ibland och måste få ändring på det.

10. Jag är riktigt kaffeberoende. Har varit enda sedan jag gick i högstadiet i princip. Vet inte hur många koppar jag dricker om dagen, men jag vet att det förmodligen är något jag bör försöka dra ner på.. MEN det är ju så GOTT!!

Gillar

Kommentarer